De interactieve kaart is niet beschikbaar voor smartphones.

Welkom in Het Park

Het Plein vormt het nieuwe kloppende hart van Leiden Noord, waarvan Het Park de groene stadsoase is.

Het Park heeft een eigentijds stads karakter en dankt haar naam aan het dakpark dat een centraal punt vormt binnen dit deelgebied. De woningen die hier gebouwd worden hebben elk een eigen tuin en bieden volop ruimte. Ze zijn voorzien van vele moderne, duurzame en comfortabele opties. Zoals onder andere vloerverwarming, zonnepanelen, huisautomatisering en een privé-parkeerplek.

De buurt is vernieuwd en heeft een fris, modern elan gekregen. De vele voorzieningen in de wijk – winkels, scholen, sportverenigingen, etc. – zijn vlakbij, de Albert Heijn en de Gall & Gall zelfs naast de deur. En je bent zo in het centrum van Leiden.

“Ik kan mijn auto mooi parkeren op het privé-binnenterrein en zit op loopafstand van de winkels.”

De Tuinwoning &
het Karakterhuis

In het Park bouwt Heijmans twee verschillende typen woningen: zestien Tuinwoningen (waarvan er 6 beschikbaar zijn voor verkoop) en vier Karakterhuizen.

Allebei de woningtypen hebben een tuin en een eigen privé-stallingplaats voor de auto op het gemeenschappelijke terrein achter de woningen. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse gezinswoning met ruimte en comfort, die duurzaam is en slimme opties biedt om het huis op jouw wensen af te stemmen.

Eigentijds, comfortabel en zuinig

De woningen in Het Park zijn helemaal van nu. Dat kun je aan de buitenkant zien aan de eigentijdse architectuur en het gedetailleerde metselwerk, ontworpen door een vooraanstaand architectenbureau. Bij de hoogwaardige afwerking van de woning zijn vloerverwarming, eigentijds sanitair en tegelwerk inbegrepen en je wordt op weg geholpen met het kopen van jouw ideale keuken. Je hebt vele opties om je woning helemaal aan te passen aan je eigen voorkeuren. De kopersbegeleiding van Heijmans kan je hier alles over vertellen.

De woning voldoet aan de duurzame regelgeving waardoor het goed geïsoleerd is – het houdt de warmte binnen en de kou buiten – en er is bij de bouw gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo kun je comfortabel en energiezuinig leven, met lagere lasten en minder onderhoud. Dat geeft je meer tijd voor dingen die echt belangrijk zijn: goed wonen!


Wil je meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning? Op de website van Bewust Nieuwbouw kun je tips vinden.

Flexibele indeling

Wat is je gezinssituatie? Ben je met z’n tweeën, staat er gezinsuitbreiding op de agenda of staan de kinderen juist op het punt het ouderlijk huis te verlaten? Heb je hobby’s die extra ruimte vereisen? Dat heeft allemaal invloed op je inrichting en woonplezier.

Naast dat elk type woning een eigen karakter heeft, kun je voor jouw woning bij ons uit verschillende indelingsvarianten kiezen, zodat deze zoveel mogelijk wordt aangepast aan jouw wensen. Want je huis moet zich aanpassen aan jouw leven, niet andersom.

SlimWonen

Met het huisbesturingssysteem SlimWonen heb je de mogelijkheid om je huis te besturen en te monitoren – van verlichting en verwarming tot beveiliging. Ook als je niet thuis bent. Dankzij SlimWonen kun je je huis automatisch laten afstemmen op jouw dagelijkse voorkeuren. Het vergroot je woongenot door meer comfort, gemak en sfeer te bieden en tegelijkertijd energie te besparen en veiligheid te verhogen.

Ontdek wat de verschillende woningtypen jouw te bieden hebben

Blijf op de hoogte.

Heb je interesse om een woning te kopen of een onderneming te vestigen op Het Plein? Neem dan contact op met Frisia Makelaars via 070 342 0101 of schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden wij je op de hoogte.