De interactieve kaart is niet beschikbaar voor smartphones.

Welkom in
Het Plein van Leiden

Het Plein vormt het nieuwe kloppende hart van Leiden Noord, waarvan Het Park de groene stadsoase is.

Het Hart is een interessante mix tussen wonen en winkelen. Het complex bestaat uit een gemêleerd programma: een winkelplint met supermarkt, diverse andere winkels en horeca, een openbare parkeergarage, sociale huur, vrije sector koopwoningen met daarbij aan het Arubapad een financieel adviesbureau en een logopediepraktijk.

Het Park heeft een eigentijds stads karakter en dankt haar naam aan het dakpark dat een centraal punt vormt binnen dit deelgebied. Daarom heen vinden we vrije sector huurwoningen. Alle woningen in het complex kennen dan ook een eigen tuin en zijn voorzien van vele moderne, duurzame opties. Dat geldt ook voor de naastgelegen Tuinwoningen en Karakterhuizen. Ook in Het Park is er een combinatie tussen wonen en winkelen. Zo komt er een Albert Heijn en een Gall&Gall naast een bovengrondse openbare parkeergarage.

Blijf op de hoogte.

Heb je interesse om een woning te kopen of een onderneming te vestigen op Het Plein? Neem dan contact op met Frisia Makelaars via 070 342 0101 of schrijf je in voor de nieuwsbrief dan houden wij je op de hoogte.