Toekomstige koopwoningen op Het Plein

Momenteel zijn de woningen in Het Hart, deelgebied 5 zo goed als uitverkocht. In Het Park, deelgebied 4A komen ook 20 koopwoningen op de markt, in 2 varianten: type Karakterhuis en type Tuinwoning.

In Het Park zijn totaal 4 royale Karakterhuizen. Dit type is een luxe 3-laagse woning met extra hoge plafonds op de begane grond en een tuin aan de achterzijde. De woonoppervlakte van een Karakterhuis betreft ca. 138 m². Daarnaast brengen we 16 Tuinwoningen op de markt, die gelegen zijn aan de Bernardstraat. Dit zijn traditionele ééngezinswoningen, tweelaags met een kap en een zonnige tuin. De woonoppervlakte van deze woningen bedraagt ca. 118 m². In de tuin bevindt zich een berging en op het terrein achter de woningen heeft iedere woning een eigen parkeerplaats. Dit laatste geldt ook voor het Karakterhuis.

De verkoop van deze woningen start in februari/ maart 2017. De precieze datum is nog niet bekend. De prijsindicatie van de woningen ligt tussen de € 250.000,- en € 350.000,- v.o.n.  Vanaf het moment van Start verkoop is het mogelijk in te schrijven voor deze woningen. Vanaf dat moment is ook de verkoopdocumentatie en de definitieve prijslijst beschikbaar.

Indien je geïnteresseerd bent in deze woningen, laat dan je gegevens achter op de contactpagina van deze website. Zo kom je in ons  geïnteresseerden bestand en ontvang je automatisch per mail een uitnodiging voor de Start Verkoop.

Omdat we op dit moment nog geen nieuw woningaanbod hebben is het informatiecentrum van Het Plein van Leiden tijdelijk gesloten. Vanaf de Start Verkoop van Het Park zal het informatiecentrum weer open zijn op nader te bepalen tijdstippen.