31 maart a.s. Start verkoop Het Park

Op vrijdag 31 maart a.s. organiseert Heijmans de Start Verkoop van het Park, Het Plein van Leiden. De verkoop betreft 6 Tuinwoningen en 4 Karakterhuizen. De Start Verkoop vindt plaats van 16:00 – 18:00 uur in de bouwkeet op de bouwlocatie, hoek Bernardstraat/ Soestdijkkade.

Je kan dan de verkoopbrochure en prijslijst van Het Park ophalen. Verder zijn er mederwerkers van Heijmans en Frisia Makelaars aanwezig om je te informeren over de woningen. Na de Start Verkoop komt de verkoopdocumentatie online beschikbaar.

Er geldt een  inschrijftermijn tot dinsdag 18 april a.s. 9:00 uur. Via een digitaal inschrijfformulier op de website kan je je inschrijven voor je bouwnummers naar keuze. Na de inschrijftermijn vindt de toewijzing plaats door Heijmans, waarna de kandidaten worden uitgenodigd voor een optiegesprek.

In totaal komen er 6 Tuinwoningen in de verkoop, een ééngezinswoning van 120 m² met tuin en parkeerplaats gelegen aan de Bernardstraat, prijsindicatie vanaf € 308.500 v.o.n. Naast De Tuinwoning, zijn er ook 4 Karakterhuizen, deze herenhuizen met 3 woonlagen van 138 m² zijn gelegen aan de Soestdijkkade, beschikken over een tuin en parkeerplaats en kennen een luxe afwerkingsniveau, prijsindicatie vanaf € 347.500 v.o.n.